Laatste blog voor vertrek, - Reisverslag uit Leerdam, Nederland van Jeugdvereniging Ichtus - WaarBenJij.nu Laatste blog voor vertrek, - Reisverslag uit Leerdam, Nederland van Jeugdvereniging Ichtus - WaarBenJij.nu

Laatste blog voor vertrek,

Door: Ichtus

Blijf op de hoogte en volg Jeugdvereniging Ichtus

16 Juli 2009 | Nederland, Leerdam

Beste lezer,

Misschien heeft u in de afgelopen 2 jaar weleens een slaatje of puddingbroodje gekocht, een Ichtuslid gesponsord voor een wakkerblijfnacht of speculaasharten geproefd. WC papier gekocht, kerstkaarten laten bezorgen en lege flessen voor ons bewaard. Uw auto laten wassen, kettingen gemaakt, bij het benefietconcert en de benefietmarkt geweest. Het kan állemaal.

Nu zijn die 2 jaren van acties voorbij en gaan we bijna weg.
VANNACHT: Vrijdag 17 juli verzamelen we ’s ochtends om 03.30 bij de Pauluskerk, waar we om 04.00 vertrekken. U bent van harte welkom om ons uit te komen zwaaien! :)

We hopen vrijdagavond te overnachten in een jeugdherberg in Tulln an der Donau, Oostenrijk. Zaterdag rijden we door naar Feketic waar onze verblijfplaats is voor de 2 weken. We hopen als we in Feketic aangekomen zijn zo snel mogelijk een eerste verslag te plaatsen, in Oostenrijk lukt dit niet.

We willen ook foto’s gaan plaatsen, deze komen te staan op mijnalbum.nl, als we er foto’s opgezet hebben zullen we de link plaatsen.

Ook proberen we aan het eind van elke dag een verhaal online te zetten, zodat u alles kunt mee beleven met ons. Elke dag mogen weer een paar jongeren hun dagervaringen op de blog zetten. Wij vinden het heeel erg leuk om al die reacties te lezen, het zijn er nu al heel wat, dus ga alstublieft zo door zou ik zeggen!

Ook wil ik deze site doorgeven: http://werkvakantie.ichtusleerdam.nl/

Hier staan foto’s, verslagen en meer informatie over de afgelopen 2 jaren acties houden. Ook staat er een historisch overzicht: hoe we 2 jaar geleden begonnen in alle onwetendheid en hoe we gevorderd zijn.

We hopen dat u/jullie met ons mee (blijven) bidden, doorgaan met al die leuke reacties plaatsen, en we houden iedereen op de hoogte via deze site!

Over een paar uur vertrekken we al. Het is erg spannend, het komt nu heel erg dichtbij! Toch mogen we gaan in vertrouwen met de wetenschap dat de Heer onze God met ons meegaat en de weg wijst. We hoeven niet alleen te gaan want Hij is met ons!

Tot de volgende blog :)

• 16 Juli 2009 - 14:07

Ans:

test

• 16 Juli 2009 - 15:45

Hortense Van Ham:

Allemaal een heel goede reis, veel plezier en succes gewenst!!

• 16 Juli 2009 - 17:06

Liset Versluis:

Een hele goede reis, een periode hard werken maar ook tijd voor plezier en ontspanning. Het ga jullie goed.

• 16 Juli 2009 - 17:11

Michael De Vriep:

• 16 Juli 2009 - 17:14

Michael De Vriep:

jij vooral lotte!

• 16 Juli 2009 - 17:16

Evelien:

heel veel succes iedereen! ik hoop dat jullie heel veel kunnen betekenen voor alle mensen daar, maar ook voor elkaar!
    Gods zegen!

• 16 Juli 2009 - 19:35

Adrie:

Over 6,5 uur zwaaien we jullie uit! En dan willen we nog slapen ook tussendoor, 't is de moeite niet :-)

• 16 Juli 2009 - 19:38

• 16 Juli 2009 - 20:12

Fam T. Van Dam:

We wensen jullie een goede reis en een fijne en zegenrijke vakantie toe.

• 16 Juli 2009 - 21:44

Fam. Withaar:

nog een paar uurtjes maar... Gezegende missie!

• 17 Juli 2009 - 07:41

Conny Den Hartog:

Nu en morgen

De Heer zij voor je, om je de juiste weg te wijzen

De Heer zij naast je, om je in de armen te sluiten en te beschermen tegen gevaren, van links en rechts.

De Heer zij achter je, om je te bewaren voor de valsheden van boze mensen.

De Heer zij onder je, om je op te vangen als je valt en je uit de strik te trekken.

De Heer zij in je, om je te troosten als je treurig bent.

De Heer zij om je heen om je te verdedigen als mensen over je heen vallen.

De Heer zij boven je om je te zegenen.

Moge de genadige God jullie zegenen, nu en morgen.

"de zegen van St. Patrick".

• 17 Juli 2009 - 08:26

Familie Havelaar:

hee iedereen
    een hele goede reis toegewenst!
    groeten

• 17 Juli 2009 - 09:45

Adrie:

Allemaal de hartelijke groeten, goede reis en heel veel plezier, succes en sterkte van dhr. en mevr. Nieuwenhuize van het Eiland! Ze belde vanmorgen speciaal om te vragen hoe jullie vertrek geweest was. Ze had vannacht aan jullie liggen denken.

• 17 Juli 2009 - 09:59

Anita Welbie:

Vandaag van mijn vriendin Conny (moeder van Els)een mailtje ontvangen met daarin de site waarop we jullie kunnen volgen.
    Dan gaan we zeker doen.

Heel veel succes !!!!!

• 17 Juli 2009 - 13:44

Lammy De Jong:

Wens jullie een hele goede reis en we zullen hier in zeeland ook voor jullie bidden, lieve groetjes speciaal voor de familie Hol

• 17 Juli 2009 - 13:49

Familie Romijn:

Als alles mee zit zijn jullie over 2uur in Tulln an der Donau het is er mooi weer 29 graden.

• 17 Juli 2009 - 19:40

Mirjam & Pieter:

WE ZIJN IN OOSTENRIJK !!
    binnenkort meer hoor!

• 17 Juli 2009 - 20:12

Floran:

Gerrita, we hebben je pukcode gevonden. Contact!

Verslag uit: Nederland, Leerdam

Jeugdvereniging Ichtus

Hallo! Wij zijn de jeugdvereniging Ichtus uit het mooie Leerdam. In 2009 mochten wij aan de slag in Servië. We hebben daar een zigeunerdominee een eigen kerk gegeven, helpen bouwen en zijn aan de slag gegaan met gehandicapten. Maar ons avontuur in Servië krijgt een vervolg. Velen van ons hebben namelijk nogmaals het verlangen aan de slag te gaan in Servië. Daarom zijn we twee jaar geleden opnieuw begonnen met actie voeren. En nu is het zo ver, we gaan weer naar Servië! Maar we hebben nu andere projecten dan de vorige keer. Zo hebben we een 5tal projecten waar we met 55man sterk voor staan. Zo hebben we kinderwerk, educatiewerk en werk bij de gehandicapten. Ook gaan we aan de slag in een tuin en knappen we een school op. We hopen alle achterblijvers in Nederland op de hoogte te houden van al onze activiteiten in Servië. Laat ook gerust een berichtje achter, dat vinden we leuk! :D Groet, Ichtus!

Actief sinds 16 Juni 2009